Abandonament

Cada any s'abandonen entre 200.000 i 250.000 gossos i gats a Espanya.
     Se que aquesta entrada no té res a veure amb el tema del meu blog però voldria donar la meva opinió sobre aquest tema, ja que n'és un que m'enfada molt i a la vegada m'entristeix, merci.


 Grans números d'abandonaments és donen en vacances i en les dates posteriors al Nadal, això produeix una gran indignació per part dels amants del animals (on s'inclou protectores, associacions, famílies,etc) cap al egoisme, insensibilitat i sentiment de superioritat dels humans vers als animals.


Els animals no són regals. Aquest és el missatge de la campanya d'àmbit estatal No regalis abandonament que ha posat en marxa el grup animalista Alba Kids for Animals juntament amb la federació de les Associacions de Protecció Animal de la Comunitat de Madrid.


Desprès de les accions immorals que fem els humans,intervenen les gosseres, les quals fan una feina extraordinària i tenen poc reconeixement social. Un conjunt de voluntaris, amb baixos fons econòmics, donen els seu temps a buscar, recollir, cuidar, curar,mantenir  i donar-lis molt d'amor a gossos traumatitzats. maltractats o només abandonats, que ja és cruel per part de la raça humana.

En aquesta entrada vull que reflexionem sobre la paraula que defineix a una gran part de persones, EGOISME, no som conscients que els animals sofreixen, pateixen, estimen i senten si fa no fa com els humans. No tots les persones tenen el sentiment d'amor cap als animals de companyia però no els hi fan mal, el problema ve quan pensen amb crueltat o els veuen com peluixos, no us feu responsable de un animal si no el podreu cuidar com es mereix. Abandonar no és una opció.
 
                                                                                 

La paraula que ens hauria de caracteritzar hauria de ser EMPATIA, llavors si que ens podríem denominar una raça llesta, perquè saber conviure amb altres espècies demostra que saps conviure amb altres persones, per que hi ha tanta diferència entre un humà i un animal?

Cada any s'abandonen centenars de milers d'animals del quals només 15-20% són adoptats en el mateix any.
M'agradaria acabar aquesta entrada amb una frase de Leonardo da Vinci " Arribarà el dia en què els homes com jo veuran l'assassinat d'un animal com veuen el d'un home"



 http://cat.elpais.com/cat/2014/12/02/espana/1417524833_193462.html
                http://noregalesabandono.wordpress.com
                http://www.upsocl.com/verde/18-datos-curiosos-de-los-gatos-que-te-ayudaran-a-                         entenderlos-mejor/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Coco Chanel

Gala del Met